lauantai 7. tammikuuta 2017

Vuosi 2016
2016 oli hevosten suhteen melko onnistunut vuosi. Päästiin Sookinin kanssa treenaamisen makuun esteillä ja Reinonkin kanssa pääsin enemmän hyppäämään.


Käytiin Sookkerin kanssa estekisoissa, jotka ei mennyt ihan putkeen, kun kuski unohti radan. Sitä paremmin meni samana viikonloppuna olleet koulukisat Arktikan kanssa. Saatiin koulukisoista prosentteja silloin 61%.
  
Reinon kanssa käytiin rataharjoituksissa. Päätin silloin mennä tippumaan, mutta  päästiin kuitenkin kaikista esteistä yli. Käytiin Reinon kanssa myös kouluvalmennuksessa.   Pääsin myös leirille, jossa menin kaikki estetunnit Reinolla. Leirillä olin Sookinin kanssa rantamaastossa sekä tipuin kolme kertaa shettismummolta.
 

Polka II
 
Aloin käymään myös Nelli-ponin kanssa kouluvalmennuksissa. Alkuun ei oikein sujunut, mutta vuoden loppupuolella alkoi löytymään jo yhteinen sävel. 
Vuoden alkupuolelta Laura Porthanin valmennuksessa Nellillä.
 Vaihdoin myös tallia, Majan tallilta Pirkkalan ratsastuskoululle. Pirkkalassa pääsin itselleni sopivaan ryhmään ja treenamaan hieman haastavampia juttuja.
Kuvia viimeiseltä Majan tunnilta.
 

 

 Siinä olikin varmaan tärkeimmät asiat 2016 hevosvuodesta. 
Vuodelta 2017 toivon hevostäyteistä vuotta, jossa pääsen treenaamaan ja kisaamaan itselle mukavilla hevosilla. Tervetuloa 2017!🌅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti